• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co., aliansi strategis Ltd. kaca, Shandong Jinan Fute Bioteknologi Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, yaiku kumpulan saka produk reresik kesehatan R & D, produksi, marketing ing awak specialized perusahaan Bioteknologi. Perusahaan wis akeh merek kayata gèn, Kawasaki Baby, sugih Bamboo, Bamboo Bamboo, etc. produk utama ana udan seri wipes, serat bambu seri kertas alam, seri kertas kluwarga, seri kertas bisnis, seri diaper diwasa, topeng seri. Ngenteni. Seri kertas asli adopts 100% pring Gui thukul minangka materi mentahan, kang nduweni kaluwihan pinunjul saka "antibacterial lan antibacterial, lingkungan Proteksi, safety, lan nggunakake sudhut". Perusahaan bisa ngarang kanggo ketemu karo kabutuhan saka negara ing pasar miturut orientasi pasar.

mangerteni sing luwih lengkap

Tampilan Online Chat!