• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Babagan awake dhewe

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co., Ltd. iku sawijining perusahaan impor lan dagang kaca sing spesialisasine ing jero Processing saka produk tetanèn. Ing abad ke-21, iku nanggapi menyang telpon Komite Sentral Partai kanggo construction saka "Maritime Silk Road" kanggo ngidini produk tetanèn Tionghoa ngawula Asia Kidul-Wétan, Asia Tengah, Asia Kulon, Afrika Utara, lan Tengah lan Eropah Wétan.

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co., Ltd. dumunung ing ngedegaken saka ibukota, ing tanah asalé saka Confucius, Jinan, Shandong, China. Ing kutha Jinan wis 72 jeneng saka sumber, saben kulawarga banyu spring, rumah tangga panangis Willow, kanthi sesawangan paling èndah, lan misuwur donya. Perusahaan utamané tawaran karo jero Processing produk beluk tetanèn, kayata: mrico, produk chili sauce, produk seasoning spiced, produk soy beku, produk woh kaleng, produk hawthorn, produk papak, produk jujube, jero-proses produk pitik jero Processing lan produk liyane.

Our company tansah kataman semangat salebeting saka "kerjo karo reputasi, ngupaya pembangunan karo kualitas, njupuk pasar dikarepake minangka panuntun, lan njupuk kauntungan bebarengan lan menang-menang minangka madegé" kanggo ngupaya pembangunan umum.

dfasdf

Ing budaya perusahaan

Vision: Mbangun platform nul-kadohan kanggo donya kanggo ngerti Chinese produk tetanèn Mission: Kanggo dadi guide lan praktisi saka industri kaca produk tetanèn, lan kanggo ningkataké penyebaran angka budaya Konfusius: Saka Lilliput kanggo Bangunan Community of Health Human Nasib

gnalgkjalkgj



Tampilan Online Chat!