Bagged multi - petal papak ireng - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
machineChina

Bagged multi - petal papak ireng

Short Description:

Description of papak ireng Sawise kang ditransfer liwat Biotech, papak ireng bisa nguripake protein menyang 18 jinis "asam amino" perlu kanggo awak manungsa dina, kang bisa kanthi cepet digunakke dening awak. Ing "Designer Foods Program" laporan ing tanduran pangan riset Nyegah kanker digawa metu dening USNCI minangka pusat panaliten, bab 48 jinis panganan efektif sing kapacak, antarane kang "papak" punika liyane ana. Black papak utamané ngandhut 18 asam amino, vita ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Description

    Tags Product

    Description of papak ireng

    Sawise kang ditransfer liwat Biotech, papak ireng bisa nguripake protein menyang 18 jinis "asam amino" perlu kanggo awak manungsa dina, kang bisa kanthi cepet digunakke dening awak.

    Ing "Designer Foods Program" laporan ing tanduran pangan riset Nyegah kanker digawa metu dening USNCI minangka pusat panaliten, bab 48 jinis panganan efektif sing kapacak, antarane kang "papak" punika liyane ana.

    Black papak utamané ngandhut 18 asam amino, vitamins (C, B, A), tilak unsur (fosfor, kalium, Magnesium, sodium, kalsium, kalsium, Silicon, aluminium, seng, selenium lan germanium), senyawa sulfur lan karbohidrat.

    Kegiatan lengkap papak ireng 10 kaping luwih saka papak biasa; kapasitas antioksidan sawijining 15 kaping luwih saka papak biasa.

    Tian Koukuan, pakar misuwur ing Jepang biologi sel molekul lan profesor ing Mie University ing riset kang nuduhake yen ireng papak kapasitas antioksidan antarane paling apik ing luwih saka 300 jinis pangan karo fungsi antioksidan saka kontras.

     

    Efek saka papak ireng

    Anti-natoni: The allicin sing ana ing papak ireng wis efek antibacterial.

    efek anti-tumor: Black papak bisa mblokir sintesis saka "karsinogen" nitrosamines, lan nyandhet wutah saka sel kanker, lan matèni "sel kanker". "Ajoene" (diallyl Thiosulfate) kimia stabil lan nduweni efek nyegati pinunjul ing wutah saka macem-macem sel tumor, utamané sel leukemia. 

    Kanggo nyegah penyakit cardiocerebrovascular: celukan liya saka "papak ireng" diwenehi dening ilmuwan punika "scavenger getih."

    Kanggo ningkataké wutah rambute: Ing lengo molah malih saka papak ireng bisa akselerasi arah aliran getih (kelenjar sebaceous) lan aliran follicle rambute, mangkono mromosiaken wutah rambute. Apa liyane, iku uga wis babagan pengobatan kanggo baldness

    Kanggo nambah fungsi imun: nyobi Animal nuduhake yen minyak atsiri lemak-telat ing "papak ireng" Ngartekno bisa nambah fungsi fagositosis "macrophage" lan nambah sistem imun.

    Kanggo nambah fungsi imun: nyobi Animal nuduhake yen minyak atsiri lemak-telat ing "papak ireng" Ngartekno bisa nambah fungsi fagositosis "macrophage" lan nambah sistem imun.

    Kanggo ningkataké wutah Intelligence: "papak ireng" unsur lan vitamin B1 ing awak manungsa bisa gawé "papak amine", lan "papak amine" bisa ningkataké lan ngrangsang fungsi vitamin-B1, nambah efek oksidasi karbohidrat lan nyedhiyani cukup energi kanggo sel otak kanggo njaga pikiran cepet.

    efek nutrisi: papak wis nilai nutrisi kang dhuwur banget lan kabeh gizi sing penting kanggo awak manungsa.

    Kanggo nglindhungi ati: Black papak wis aktivitas antioksidan sing kuwat banget. Bisa nyandhet "lipid peroxidase" karusakan ing struktur sèl ati lan nglindhungi ati. 

    Kanggo ngatur tingkat gula getih: papak ireng wis efek pinunjul ing kontrol gula getih.

    Kanggo ngatur tingkat gula getih: papak ireng wis efek pinunjul ing kontrol gula getih.

    Black papak bisa ngurangi risiko kanker prostat: germanium lan selenium, senyawa sulfur lan unsur mineral ing papak ireng.

     

    cara becik ditonton

    Sampeyan bisa njupuk 2-3 bêsik saben dina. Pisanan Sampeyan bisa pil papak lan banjur mangan langsung. Black papak uga bisa nggawe ne abang lan putih lan teh, nalika pipis asil sing luwih apik. Wong panas internal dhuwur sing dianjurake kanggo njupuk siji saben dina. Wong leukemia lan gejala sing gegandhengan kelainan coagulation ora dianjurake kanggo mangan.

     

    nutrisi isi

    Black papak ngandhut macem-macem tilak unsur lan vitamins sing kabutuhan awak manungsa. Bisa nambah Polifenol lan nyedhiyani kegiatan sod manungsa, lan wis 18 jinis asam amino.

     

    akeh cocok

    Wong sing nandhang sangsara saka utawa patients sing duwe: anemia, kurang wesi lan kurang kalsium; jantung lan cerebrovascular; HYP


  • Previous:
  • Next:

  • 12345

  • 
    Tampilan Online Chat!