Chili Flakes / Crushed Chili - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
machineChina

Chili Flakes / Crushed Chili

Short Description:

Chili flakes (or crushed chili) rolled by dried single chili or mixed chili could be made with or without seeds. You can use it directly or grind it into powder to meet your other demands.   Product Name Chili Flakes, Crushed Chili(8-16mesh, 2-3mm) Type With or without seeds Raw Material Single Chaotian/Yidu Chili or mixed Processing Type Air Dried Hotness According to customers’ request ASTA According to customers’ request Supply Period All year round Supply Cap...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    flakes Chili (utawa ulig chili) mbalek dening pepe chili siji utawa campuran lombok bisa digawe karo utawa tanpa wiji. Sampeyan bisa nggunakake langsung utawa tlatah kasebut menyang wêdakakêna kanggo ketemu panjaluk liyane.

     201609211042334455201609211042233116

    Jeneng Product Chili Flakes , Crushed Chili (8-16mesh, 2-3mm)
    Koleksi Nganggo utawa tanpa wiji
    Material raw Single Chaotian / Yidu Chili utawa pipis
    Processing Koleksi Air Dried
    hotness Miturut request pelanggan '
    Asta Miturut request pelanggan '
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 25kg / karton karo utama tas PE / 25kg ing tas gabungan kertas-plastik, utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!