Pods Chili - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Pods chili

Short Description:

Chaotian Chili and Yidu Chili, these two kinds of chili pods have different hotness and taste, and can meet your different demands. They also could be processed to segments, rings, strings, flakes or powder and used for food production, kitchen seasonings or catering industry. Product Name Dried Whole Chili, Chili Pods Processing Type Air Dried Variety Chaotian Chili Yidu Chili Style stemless With stem or stemless Place of Origin Hebei, Shandong, Liaoning, Henan, etc. China Inner ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Chaotian Chili lan Yidu Chili, loro jinis iki chili pods duwe hotness beda lan rasa, lan bisa ketemu panjaluk beda Panjenengan. Padha uga bisa diproses kanggo perangan, dering, strings, flakes utawa wêdakakêna lan digunakake kanggo produksi pangan, seasonings pawon utawa industri catering.
    201609201422298590

    Jeneng Product Pepe Whole Chili, Pods chili
    Processing Koleksi Air Dried
    macem-macem Chili Chaotian Yidu Chili
    Gaya stemless Kanthi gagang utawa stemless
    Panggonan Asal Hebei, Shandong, Liaoning, Henan, etc. China Inner Mongolia, Liaoning, Jilin, Hebei, Shanxi, Xinjiang, Shandong, etc. China
    harvest Season Nov.-Nov. Nov.-Dec.
    hotness 15000-23000SHU 4000-9000SHU
    Asta 33-73ASTA 130-180ASTA
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 20 utawa 25kg / dirajut tas utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!