Chili Powder - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

chili Powder

Short Description:

The hotness of chili powder processed by single chili(Chaotian, Yidu) or mixed chili range from 4000SHU to 80000SHU and the different ASTA could meet your specific usage like food production, kitchen seasonings and catering industry. Product Name Chili Powder(30-40 mesh, 40-80 mesh) Raw Material Single Chaotian/Yidu Chili or mixed Processing Type Air Dried Hotness According to customers’ request ASTA According to customers’ request Supply Period All year round Supp...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    The hotness bubuk lombok diproses dening siji chili (Chaotian, Yidu) utawa sawetara chili campuran saka 4000SHU kanggo 80000SHU lan asta beda bisa ketemu Panggunan tartamtu kaya produksi pangan, seasonings pawon lan industri catering.

    Jeneng Product chili Powder(30-40 bolong, 40-80 bolong)
    Material raw Single Chaotian / Yidu Chili utawa pipis
    Processing Koleksi Air Dried
    hotness Miturut request pelanggan '
    Asta Miturut request pelanggan '
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 25kg / karton karo utama tas PE / 25kg ing tas gabungan kertas-plastik, utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!