Chili Segmen & Rings - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Chili Segmen & Rings

Short Description:

Chili Segments & Rings could be processed according to your requested length, ranging from 2mm to 2cm or longer. Product Name Chili Segments & Rings Raw Material Single Chaotian or Yidu Chili Processing Type Air Dried Hotness Hotness of Chaotian or Yidu Chili ASTA ASTA of Chaotian or Yidu Chili Supply Period All year round Supply Capability 20000 MT/Year Shelf Life 18 Months Certification ISO, Kosher, Halal, BRC, FDA Quality No Speckle, No Mould, No Sudan Red ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Chili Segmen & Ringsbisa diproses miturut dawa dijaluk, kiro-kiro saka 2mm kanggo 2cm utawa maneh.

    201609211103005930201609211103185921

    Jeneng Product Chili Segmen & Rings
    Material raw Single Chaotian utawa Yidu Chili
    Processing Koleksi Air Dried
    hotness Hotness saka Chaotian utawa Yidu Chili
    Asta Asta saka Chaotian utawa Yidu Chili
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 25kg / karton karo utama tas PE / 25kg ing tas gabungan kertas-plastik, utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh. 

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!