Paprika Pods - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

paprika Pods

Short Description:

Paprika pod(or dried whole paprika) processed via Air Dried is about 10cm long, has bright red color, extremely low misture and can be stored for a long time. Paprika pods can be processed to powder then reprocessed to sauce or other different types. They can be used in chicken, pizza, meat, pasta, salad, vegetables, potato salad, eggs and steak. Product Name Dried Whole Paprika, Paprika Pods Type With stem or stemless Processing Type Air Dried Place of Origin Xinjiang, China Harv...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Paprika polong (utawa pepe kabèh paprika) diproses liwat Air Dried kira 10cm dawa, wis werna abang padhang, misture banget kurang lan bisa disimpen kanggo dangu. Paprika pods bisa diproses kanggo wêdakakêna banjur reprocessed kanggo sauce utawa macem-macem liyane. Padha bisa digunakake ing pitik, pizza, daging, pasta, salad, sayuran, salad kentang, endhog lan steak.
    201609221801261818

    Jeneng Product Pepe Whole Paprika ,paprika Pods
    Koleksi Kanthi gagang utawa stemless
    Processing Koleksi Air Dried
    Panggonan Asal Xinjiang, China
    harvest Season Nov.-Dec.
    hotness ≦ 800 Ping
    Asta 80-220 Asta
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 20 utawa 25kg / dirajut tas utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!