Paprika Powder - China Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
machineChina

paprika Powder

Short Description:

Paprika Powder is a spice made from air dried sweet chili pepper, and is also used to add color and flavor to many types of dishes. Product Name Paprika Powder, sweet pepper powder Raw Material Paprika Processing Type Air Dried Hotness ≦800 SHU ASTA 80-220 ASTA Supply Period All year round Supply Capability 20000 MT/Year Shelf Life 18 Months Certification ISO, Kosher, Halal, BRC, FDA Quality No Speckle, No Mould, No Sudan Red Packaging 25kg/carton with inner PE bag/25k...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    paprika Powderiku Spice digawe saka udhara pepe chili mrico manis, lan uga digunakake kanggo nambah werna lan roso kanggo akeh jinis pasugatan.

    201609230943377748

    Jeneng Product paprika Powder, mrico manis wêdakakêna
    Material raw paprika
    Processing Koleksi Air Dried
    hotness ≦ 800 Ping
    Asta 80-220 Asta
    Periode sumber Kabeh babak taun
    sumber kemampuan 20000 MT / taun
    beting urip 18 Months
    Certification ISO, kosher, Halal, BRC, FDA
    Quality Ora Speckle, ora Mold, ora Sudan Red
    Packaging 25kg / karton karo utama tas PE / 25kg ing tas gabungan kertas-plastik, utawa miturut syarat pelanggan '

    Wigati: Informasi ing bentuk mung kanggo referensi. Yen kasengsem ing produk kita, mangga ninggalake pesen ing "Contact Us". Sembarang pitakonan Panjenengan bakal njaluk balesan kita pituduh.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!