• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

за нас

Шандонг Gongxiang Mengyuan тргување копродукции, Ltd е компанија за увоз и извоз тргување специјализирана за длабока обработка на земјоделски производи. Во 21 век, и тој одговори на повикот на Централниот комитет на Партијата за изградба на "морска Патот на свилата" да им овозможи на кинески земјоделски производи да им служи Југоисточна Азија, Централна Азија, Западна Азија, Северна Африка и Централна и Источна Европа.

Шандонг Gongxiang Mengyuan тргување копродукции, Ltd е лоцирана во основач на конфучијанизмот, во родниот град на Конфучие, Жинан, Шандонг, Кина. Градот Жинан има 72 имиња на извори, секое семејство изворска вода, домаќинствата плач врба, со убава глетка, и светски познати. На компанијата главно се занимава со длабока обработка на специјализирани земјоделски производи, како што се: бибер, чили сос производи, зачинета Леќата производи, замрзнати производи од соја, конзервирано овошје производи, глог производи, лук производи, хинап производи, длабоко процесот на производи пилешко длабока обработка и други производи.

Нашата компанија секогаш се придржува до хуманистички дух на "соработува со репутација, бараат развој со квалитет, се на побарувачката на пазарот како водич, и да преземат заедничка корист и понудената како неговото основање" да бараат заеднички развој.

dfasdf

култура на претпријатието

Визија: Изградба на платформа на нулта далечина за светот да се разбере кинески земјоделски производи мисија: да се стане водич и лекар на извозна индустрија на земјоделски производи, и да се промовира на ширењето на конфучијанскиот културните вредности: Од Лилипут за градење на заедница на здравјето на луѓето судбината

gnalgkjalkgjWhatsApp Онлајн Chat!