• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Rreth nesh

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co, Ltd, është një kompani e importit dhe tregtimit të eksportit të specializuar në përpunimin e thellë të produkteve bujqësore. Në shekullin e 21, ajo iu përgjigj thirrjes së Komitetit Qendror të Partisë për ndërtimin e "Detare Silk Road" për të lejuar produkteve bujqësore kineze për të shërbyer Azinë Juglindore, Azia Qendrore, Azi Perëndimore, Afrikën Veriore dhe Evropën Qendrore dhe Lindore.

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co, Ltd ndodhet në themeluesi i Konfucianizmi, qytetin e lindjes të Konfuci, Jinan, Shandong, Kinë. Qyteti i Jinan ka 72 emra të burimeve, çdo ujit të pranverës të familjes, familjet qanin shelg, me pamje të bukur, dhe të famshëm në botë. Kompania kryesisht merret me përpunimin e thellë të produkteve specialiteti bujqësore, të tilla si: piper, produkte spec djegës, produktet nuanca erëza, produkte të ngrira soje, produkteve të frutave të konservuar, produkte murriz, produktet hudhër, produktet xinxife, të thellë, të procesit të produkteve pule përpunimit të thellë dhe produkteve të tjera.

Kompania jonë gjithmonë i përmbahet frymës humaniste të "bashkëpunojnë me reputacion, të kërkojë zhvillimin me cilësi, të marrë kërkesën e tregut si udhëzues, dhe të marrë përfitim të ndërsjellë dhe të fitojë të fitojë si themelimi i saj" për të kërkuar zhvillimin e përbashkët.

dfasdf

Kulturën e ndërmarrjes

Vizioni: të ndërtuar një platformë zero-distancë për të botës për të kuptuar produkteve bujqësore kineze Misioni: Për t'u bërë udhëzues dhe mjek i industrisë së eksportit të produkteve bujqësore, dhe për të nxitur përhapjen e vlerave të kulturës konfuciane: Nga Lilliput për ndërtimin e një komuniteti e shëndetit të njeriut fat

gnalgkjalkgjWhatsApp Online Chat!