• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Taliwang bébas

Welcom mun Company kami

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co, satru strategis Ltd. ékspor, Shandong ijinan Fute Biotéhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2008, mangrupakeun kumpulan produk beberesih kaséhatan R & D, produksi, marketing dina awakna husus pausahaan biotéhnologi. parusahaan boga loba merek kayaning Merlot, Harley Baby, Beunghar Awi, Awi Awi, jsb produk utama anu baseuh runtuyan wipes, serat bambu runtuyan tulisan alam, runtuyan tulisan rumah tangga, runtuyan tulisan bisnis, runtuyan popok sawawa, topeng seri. Antosan. Runtuyan tulisan aslina adopts 100% awi Gui dipelak salaku bahan baku, nu boga kaunggulan beredar di "antibakteri sarta antibakteri, panyalindungan lingkungan, kaamanan, jeung pamakéan lega". Pausahaan bisa tailored pikeun minuhan kabutuhan nagara di pasar nurutkeun orientasi pasar maranéhanana.

diajar deui

WhatsApp Online Chat!