• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Tentang Kami

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co, Ltd. mangrupa parusahaan impor sarta dagang ékspor specializing dina ngolah jero produk tatanén. Dina abad 21, éta direspon jeung panggero Komite Tengah Partéi urang pikeun pangwangunan dina "Maritim Jalan Sutra" pikeun ngawenangkeun produk tatanén Cina ngawula Asia Tenggara, Asia Tengah, Asia Kulon, Afrika Kalér, jeung Tengah sarta Éropa Wétan.

Shandong Gongxiang Mengyuan Trading Co, Ltd. aya di pangadeg Kong Hu Cu, anu kampung halaman tina kong hu cu, ijinan, Shandong, Cina. Kota ijinan boga 72 ngaran tina cinyusu, unggal kulawarga cai cinyusu, rumahtangga weeping willow, kalawan tetempoan geulis, tur kawentar dunya. Pausahaan utamana ngurus processing jero produk husus tatanén, kayaning: cabé, produk saos cabé produk bumbu spiced, kecap barang beku, produk buah canned, produk Hawthorn, produk bawang bodas, produk jujube, jero-prosés produk hayam jero ngolah jeung produk lianna.

parusahaan urang salawasna tataman mun sumanget humanistik tina "cooperate kalawan reputasi, neangan ngembangkeun kalawan kualitas, nyandak paménta pasar sakumaha pituduh, sarta nyandak manfaat silih jeung meunang-meunang sakumaha yayasan na" pikeun neangan ngembangkeun umum.

dfasdf

Budaya perusahaan

Visi: Ngawangun platform enol-jarak pikeun dunya ngartos Cina produk tatanén Misi: Pikeun jadi panungtun tur praktisi industri ékspor produk tatanén, sarta pikeun ngamajukeun sosialisasi tina Nilai budaya Konghucu: Ti Lilliput ka Gedong a Community of Kaséhatan Asasi Manusa takdir

gnalgkjalkgj



WhatsApp Online Chat!