Canned bodas hideung - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
machineChina

Canned bodas hideung

Pondok Description:

Pedaran bawang bodas hideung Saatos keur ditransfer ngaliwatan Biotéh, bawang bodas hideung bisa ngaktipkeun protéinna kana 18 rupa "asam amino" dipikabutuh pikeun awak manusa sapopoé, anu bisa gancang diserep ku awak. Dina "desainer pangan Program" laporan kana dahareun tutuwuhan ieu panalungtikan pencegahan kanker dilumangsungkeun ku USNCI minangka puseur studi, ngeunaan 48 rupa pangan éféktif dibéréndélkeun, diantara nu "bodas" anu kadua pikeun ngaping. Hideung bodas utamana ngandung 18 asam amino, Vita ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    gambaran

    Tags produk

    Pedaran bawang bodas hideung

    Sanggeus ditransfer ngaliwatan Biotéh, bawang bodas hideung bisa ngaktipkeun protéinna kana 18 rupa "asam amino" dipikabutuh pikeun awak manusa sapopoé, anu bisa gancang diserep ku awak.

    Dina "desainer pangan Program" laporan kana dahareun tutuwuhan ieu panalungtikan pencegahan kanker dilumangsungkeun ku USNCI minangka puseur studi, ngeunaan 48 rupa pangan éféktif dibéréndélkeun, diantara nu "bodas" anu kadua pikeun ngaping.

    Hideung bodas utamana ngandung 18 asam amino, vitamin (C, B, A), ngabasmi elemen (fosfor, kalium, magnesium, natrium, kalsium, kalsium, silikon, aluminium, séng, selenium jeung germanium), sanyawa walirang sarta karbohidrat.

    Kagiatan komprehensif bawang bodas hideung téh 10 kali leuwih ti bawang bodas biasa; kapasitas antioksidan nyaeta 15 kali leuwih ti bawang bodas biasa.

    Tian Koukuan, ahli kawentar Jepang tina biologi sél molekular jeung profesor di Mie Universitas dina panalungtikan manéhna nunjukeun yen hideung bodas kapasitas antioksidan téh diantara nu pangalusna di leuwih ti 300 rupa dahareun kalawan fungsi antioksidan tina jelas.

     

    Pangaruh bawang bodas hideung

    Anti radang: The allicin dikandung dina bawang bodas hideung boga pangaruh antibakteri.

    pangaruh anti tumor: Hideung bodas bisa meungpeuk sintésis sahiji "karsinogen" nitrosamines, sarta ngahambat tumuwuhna sél kanker, sarta maéhan éta "sél kanker". "Ajoene" (diallyl thiosulfate) nyaéta kimia stabil sarta miboga éfék inhibitory signifikan dina tumuwuhna rupa sél tumor, utamana sél leukemia. 

    Pikeun nyegah panyakit cardiocerebrovascular: nickname séjén "bawang bodas hideung" dirumuskeun ku élmuwan téh "scavenger getih."

    Ngamajukeun tumuwuhna bulu: The minyak volatile bawang bodas hideung bisa ngagancangkeun arah aliran getih (kelenjar sebaceous) jeung aliran follicle bulu, sahingga promosi tumuwuhna bulu. Naon deui, éta ogé boga pangaruh terapi pikeun baldness

    Pikeun ningkatkeun fungsi imun: percobaan Sato némbongkeun yén minyak volatile gajih-leyur dina "bawang bodas hideung" nyata bisa ngaronjatkeun fungsi phagocytic tina "macrophage" na ningkatkeun sistem imun.

    Pikeun ningkatkeun fungsi imun: percobaan Sato némbongkeun yén minyak volatile gajih-leyur dina "bawang bodas hideung" nyata bisa ngaronjatkeun fungsi phagocytic tina "macrophage" na ningkatkeun sistem imun.

    Ngamajukeun pertumbuhan kecerdasan: "bawang bodas hideung" elemen sarta vitamin B1 di awak manusa bisa ngahasilkeun "bawang bodas amin", jeung "bodas amin" bisa ngamajukeun jeung merangsang fungsi vitamin-B1, ningkatkeun éfék oksidasi karbohidrat sarta nyadiakeun energi cukup pikeun sél otak pikeun mulasara pamikiran gancang.

    épék gizi: bawang bodas ngabogaan nilai gizi kacida luhurna, sarta sakabeh gizi penting pikeun awak manusa.

    Ngajaga ati: Hideung bodas miboga aktivitas antioksidan pohara kuat. Bisa ngahambat kana "lipid péroxidase" ngaruksak kana struktur mémbran sél ati jeung ngajaga ati. 

    Pikeun ngatur kadar gula getih: bawang bodas hideung miboga éfék signifikan dina kadali gula getih.

    Pikeun ngatur kadar gula getih: bawang bodas hideung miboga éfék signifikan dina kadali gula getih.

    Hideung bodas bisa ngurangan resiko kanker prostat: germanium sarta selenium, sanyawa walirang sarta elemen mineral dina bawang bodas hideung.

     

    métode plant

    Anjeun butuh 2-3 lembar per poé. Mimiti anjeun tiasa mesek bawang bodas lajeng tuang eta langsung. Hideung bodas ogé bisa nyieun masakan na teh, lamun dicampur hasilna hadé. Jalma kalawan panas internal tinggi anu dianjurkeun nyandak hiji tiap dinten. Jalma jeung leukemia jeung gejala patali tina gangguan koagulasi teu dianjurkeun pikeun dahar.

     

    eusi gizi

    Hideung bodas ngandung rupa-rupa elemen renik jeung vitamin nu kaperluan awak manusa. Ieu bisa ningkatkeun polifenol sarta nyadiakeun aktivitas sod manusa, sarta boga 18 rupa asam amino.

     

    panongton cocok

    Jalma anu kakurangan tina atawa pasien anu boga: anémia, kakurangan beusi sarta kakurangan kalsium; cardiovascular na cerebrovascular; hyp


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 12345

  • 
    WhatsApp Online Chat!