Cabe Flakes / ditumbuk cabe - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Cabe Flakes / ditumbuk cabe

Pondok Description:

Chili flakes (or crushed chili) rolled by dried single chili or mixed chili could be made with or without seeds. You can use it directly or grind it into powder to meet your other demands.   Product Name Chili Flakes, Crushed Chili(8-16mesh, 2-3mm) Type With or without seeds Raw Material Single Chaotian/Yidu Chili or mixed Processing Type Air Dried Hotness According to customers’ request ASTA According to customers’ request Supply Period All year round Supply Cap...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    flakes cabe (atawa ditumbuk cabe) digulung ku garing cabe tunggal atawa dicampur cabe bisa dijieun kalayan atawa tanpa siki. Anjeun bisa make eta langsung atanapi grind kana bubuk papanggih tungtutan anjeun lianna.

     201609211042334455201609211042233116

    Ngaran Produk Cabe Flakes , ditumbuk cabe (8-16mesh, 2-3mm)
    ngetik Nganggo atanapi teu nganggo siki
    Bahan atah Hiji Chaotian / Yidu patukangan atawa dicampurkeun
    processing Tipe hawa garing
    Hotness Numutkeun pamundut konsumén '
    ASTA Numutkeun pamundut konsumén '
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 25kg / karton kalawan jero kantong pe / 25kg dina kantong komposit kertas-palastik, atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!