Peuteuy cabe - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

peuteuy cabe

Pondok Description:

Chaotian Chili and Yidu Chili, these two kinds of chili pods have different hotness and taste, and can meet your different demands. They also could be processed to segments, rings, strings, flakes or powder and used for food production, kitchen seasonings or catering industry. Product Name Dried Whole Chili, Chili Pods Processing Type Air Dried Variety Chaotian Chili Yidu Chili Style stemless With stem or stemless Place of Origin Hebei, Shandong, Liaoning, Henan, etc. China Inner ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Chaotian patukangan na Yidu patukangan, dua rupa ieu tina cabe peuteuy boga hotness béda jeung rasa, tur bisa minuhan tungtutan béda Anjeun. Éta ogé bisa diolah pikeun bagéan, cingcin, string, flakes atawa bubuk jeung dipaké pikeun produksi pangan, seasonings pawon atanapi industri catering.
    201609201422298590

    Ngaran Produk Garing sakabeh patukangan, peuteuy cabe
    processing Tipe hawa garing
    macem patukangan Chaotian Yidu patukangan
    gaya stemless Kalawan bobot atawa stemless
    Tempat Asal Hebei Province, Shandong, Liaoning, Henan, jsb Cina Batin Mongolia, Liaoning, Jilin, Hebei Province, Shanxi, Xinjiang, Shandong, jsb Cina
    panen Usum Oct.-Nov. Nov.-Dec.
    Hotness 15000-23000SHU 4000-9000SHU
    ASTA 33-73ASTA 130-180ASTA
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 20 atawa 25kg / anyaman kantong atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!