Cabe Bubuk - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

cabe Bubuk

Pondok Description:

The hotness of chili powder processed by single chili(Chaotian, Yidu) or mixed chili range from 4000SHU to 80000SHU and the different ASTA could meet your specific usage like food production, kitchen seasonings and catering industry. Product Name Chili Powder(30-40 mesh, 40-80 mesh) Raw Material Single Chaotian/Yidu Chili or mixed Processing Type Air Dried Hotness According to customers’ request ASTA According to customers’ request Supply Period All year round Supp...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    The hotness bubuk cabe diolah ku single cabe (Chaotian, Yidu) atanapi rentang cabe dicampur tina 4000SHU mun 80000SHU jeung ASTA béda bisa papanggih pamakéan husus Anjeun kawas produksi pangan, seasonings dapur jeung industri catering.

    Ngaran Produk cabe Bubuk(30-40 bolong, 40-80 bolong)
    Bahan atah Hiji Chaotian / Yidu patukangan atawa dicampurkeun
    processing Tipe hawa garing
    Hotness Numutkeun pamundut konsumén '
    ASTA Numutkeun pamundut konsumén '
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 25kg / karton kalawan jero kantong pe / 25kg dina kantong komposit kertas-palastik, atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!