Cabe bagéan & Cingcin - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05
machineChina

Cabe bagéan & Cingcin

Pondok Description:

Chili Segments & Rings could be processed according to your requested length, ranging from 2mm to 2cm or longer. Product Name Chili Segments & Rings Raw Material Single Chaotian or Yidu Chili Processing Type Air Dried Hotness Hotness of Chaotian or Yidu Chili ASTA ASTA of Chaotian or Yidu Chili Supply Period All year round Supply Capability 20000 MT/Year Shelf Life 18 Months Certification ISO, Kosher, Halal, BRC, FDA Quality No Speckle, No Mould, No Sudan Red ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cabe bagéan & Cingcinbisa diolah dumasar kana panjang anjeun dipénta, mimitian ti 2mm mun 2cm atawa panjang.

    201609211103005930201609211103185921

    Ngaran Produk Cabe bagéan & Cingcin
    Bahan atah Hiji Chaotian atanapi Yidu patukangan
    processing Tipe hawa garing
    Hotness Hotness of Chaotian atanapi Yidu patukangan
    ASTA ASTA of Chaotian atanapi Yidu patukangan
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 25kg / karton kalawan jero kantong pe / 25kg dina kantong komposit kertas-palastik, atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan. 

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!