Paprika peuteuy - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Paprika peuteuy

Pondok Description:

Paprika pod(or dried whole paprika) processed via Air Dried is about 10cm long, has bright red color, extremely low misture and can be stored for a long time. Paprika pods can be processed to powder then reprocessed to sauce or other different types. They can be used in chicken, pizza, meat, pasta, salad, vegetables, potato salad, eggs and steak. Product Name Dried Whole Paprika, Paprika Pods Type With stem or stemless Processing Type Air Dried Place of Origin Xinjiang, China Harv...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Paprika pod (atawa garing sakabeh paprika) olahan via Air garing téh ngeunaan 10cm panjang, boga warna beureum caang, misture pisan lemah sareng bisa disimpen pikeun lila. Paprika peuteuy bisa diolah pikeun bubuk lajeng reprocessed kana sambel atanapi tipena béda lianna. Éta bisa dipaké dina hayam, pizza, daging, pasta, salad, sayuran, salad kentang, endog sarta steak.
    201609221801261818

    Ngaran Produk Garing sakabeh Paprika,Paprika peuteuy
    ngetik Kalawan bobot atawa stemless
    processing Tipe hawa garing
    Tempat Asal Xinjiang, Cina
    panen Usum Nov.-Dec.
    Hotness ≦ 800 Shu
    ASTA 80-220 ASTA
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 20 atawa 25kg / anyaman kantong atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!