Paprika Bubuk - Cina Shandong Gongxian Gmengyuan
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Paprika Bubuk

Pondok Description:

Paprika Powder is a spice made from air dried sweet chili pepper, and is also used to add color and flavor to many types of dishes. Product Name Paprika Powder, sweet pepper powder Raw Material Paprika Processing Type Air Dried Hotness ≦800 SHU ASTA 80-220 ASTA Supply Period All year round Supply Capability 20000 MT/Year Shelf Life 18 Months Certification ISO, Kosher, Halal, BRC, FDA Quality No Speckle, No Mould, No Sudan Red Packaging 25kg/carton with inner PE bag/25k...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Paprika Bubukmangrupakeun bungbu dijieun tina hawa garing cabe lada amis, sarta ogé dipaké pikeun nambahkeun warna jeung rasa ka loba jenis masakan.

    201609230943377748

    Ngaran Produk Paprika Bubuk, sweet pepper powder
    Bahan atah Paprika
    processing Tipe hawa garing
    Hotness ≦ 800 Shu
    ASTA 80-220 ASTA
    Periode suplai Kabéh babak sataun
    suplai kamampuhan 20000 MT / Taun
    rak Kahirupan 18 Bulan
    sertipikasi ISO, halal, Halal, BRC, FDA
    kualitas Taya Speckle, No kapang, No Sudan Beureum
    bungkusan 25kg / karton kalawan jero kantong pe / 25kg dina kantong komposit kertas-palastik, atawa nurutkeun syarat konsumén '

    Catetan: Informasi di formulir teh nyaeta ngan pikeun rujukan anjeun. Mun anjeun resep produk urang, mangga ninggalkeun pesen anjeun dina "Taros Kami". Patalékan anjeun bakal meunang reply urang ajakan.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!